Fobe Produktion AB

EN PROFFISIONELL PRODUKTIONSPARTNER

FOBE PRODUKTION AB

OM

Företaget grundades 2001 av bröderna Magnus och Tomas Forsberg men har anor från tidigt 80-tal.

Vi är specialiserade på skärande bearbetning och har under årens lopp utvecklat vår kompetens och byggt upp en modern maskinpark för att möta framtidens tuffa krav. En stor del av vår maskinpark är betjänade med robotar och vi är därför extra duktig på återkommande serieproduktion.

VI HÅLLER VAD VI LOVAR

Duktiga medarbetare med många års erfarenhet, modern maskinpark och bra stöd i MPS och CAM program ger våra kunder en trygghet när det gäller.


Vårt mål är alltid långsiktiga affärsförbindelser - som inköpare skall du alltid känna dig trygg med FoBe som leverantör. Genom våra uppbyggda rutiner "processer" och resurser så lovar vi bästa kvalité och 100% leveranssäkerhet.

FÖRETAGSANDA

Genom en effektiv organisation och ett bra nätverk när det gäller inköp av råmaterial så har vi de bästa förutsättningarna för att ge dig som kund ett attraktivt pris på produkten.


Vi kan vara bollplank eller samarbetspartner vid framtagande av nya produkter. därigenom ska du som kund känna en trygghet att vi kan vara med hela vägen från konstruktion till serieproduktion. 

Vi är ett ekonomiskt stabilt företag med en flexibel organisation som borgar för hög servicegrad och enkelhet.

Möjligheter till mycket korta ledtider genom lagerläggning av produkter för snabba avrop.


Vi jobbar idag med EDI-lösningar mot flera kunder som gör prognos, order och faktureringsarbetet smidigt.

unsplash